24914 Ηχείο εξωτερικό για κινητά

LS102685
Τελική τιμή: 16.50 
1 εως 3 ημέρες
3.30 € με Courier (ACS ή ΕΛΤΑ Courier)
( Αλλάξτε Τρόπο Αποστολής )
+
Γρήγορη Αγορά

* Ευκολία χρήσης ! ! !
* Δεν χρειάζετε να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις ! ! !
* Χρειάζεται μόνο 3 μπαταρίες μεγέθους 2Α. (δεν συμπεριλμβάνονται στην συσκευασία).
* Πως λειτουργεί; απλά τοποθετειτε το κινητό σας πάνω στο ηχείο και μέσω της αμοιβαίας επαγωγής (απλή επαφή) ο ήχος ακούγεται πιο δυνατά και καθαρά.
* Μπορείτε ενα παίζετε παιχνίδια στο κινητό σας και να ακούτε πολύ δυνατά τα εφέ του παιχνιδιού, οι λάτρεις των παιχνιδιών θα ξετρελαθούν μόλις το δοκιμάσουν, δώστε άλλη αίσθηση και ατμόσφαιρα στον τρόπο που παίζετε παιχνίδια στο κινητό ! ! !
* Κάλλιστα μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με ένα τρανζιστοράκι ή με ένα φορητό MP3 player που έχει έξοδο AUX, το συνδέετε και το εξωτερικό ηχείο μεταδίδει πιο δυνατά, έντονα και καθαρά τον αγαπημένο σας σταθμό, μουσική, κ.λ.π. (δείτε την σχετική φωτογραφία για να κατανοήσετε την συνδεσμολογία).
* Με 3 μπαταρίες μεγέθους 2Α μπορεί να λειτουργήσει ώρες συνεχόμενα, φανταστείτε 15 ωρες πάρτυ ! ! !
* Μπορείτε να το συνδέσετε σε ένα netbook, laptop, pc, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτει usb έτσι ώστε να φορτίζει και μετά τοποθετώντας το κινητό σας πάνω, θα παίζει την μουσική που θα έχει το κινητό σας δυνατά ! ! !
* Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της επαφής - αλληλεπίδρασης των συσκευών (Sensing Technology).
* Η τεχνολογία είναι μπροστά, έλα και εσύ μαζί της ! ! ! είτε έχετε μουσική, ράδιο, playlist με τραγούδια στο κινητό σας θα μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή με αυτό το ηχείο χωρίς να χρησιμοποιήσετε Bluetooth, WiFi, ή κάποια άλλη συνδεσμολογία, απλά, οικονομικά αλλά και με αποτέλεσμα ! ! !
* Συμβατό με όλα τα smartphones που έχουν iOS ή android κ.λ.π.
* Συμβατό και με iPhone5, iPhone4s, iPhone4, κ.λ.π.
* Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.
* Εύρος συχνότητας: 20Hz - KHz.
* Ιδανικό για πάρτυ, για να ντύνετε με μουσική τον χώρο σας, κ.λ.π.
* Είναι το ιδανικό gadget που κάθε λάτρης της τεχνολογίας μπορεί να το έχει μαζί του, μικρό, βολικό και ανα πάσα στιγμή θελήσετε θα μπορείτε να ακούτε την μουσική από το κινητό σας δυνατά ! ! !
* Ιδανική λύση για μουσικούς, καθηγητές, δημοσιογράφους, κ.λ.π. όπου καταγράφουν στο κινητό τους σημειώσεις κ.λ.π. και μετά θέλουν να κάνουν αναπαραγωγή αυτών και να ακούγονται καθαρά και δυνατά.
* Οι ιδέες αλλά και οι τρόποι χρήσης με αυτήν την συσκευή είναι απεριόριστες, δοκιμάστε την και θα εκπλαγείτε ! ! !
* Διαστάσεις: 12,5 x 4,2 x 7.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Τρόπος Αποστολής Αναλυτικά Μεταφορικά
Courier (ACS ή ΕΛΤΑ Courier)

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ΕΛΤΑ Courier.

3.30 
Παραλαβή από το κατάστημα.

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00