24373 Συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος τροφίμων

LS103093
Τελική τιμή: 9.90 
1 εως 3 ημέρες
3.30 € με Courier (ACS ή ΕLTA Courier)
( Αλλάξτε Τρόπο Αποστολής )
+
Γρήγορη Αγορά

Θερμοκολλητική - συγκολλητική συσκευή μπαταρίας αεροστεγούς σφραγίσματος τροφίμων απαραίτητη για κάθε κουζίνα.
Συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος τροφίμων και προσωπικών σας αντικειμένων.
Στεγανοποιήστε τα τρόφιμά σας με την θερμοκολλητική - συγκολλητική συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος, και προστατέψτε τα απο αλλοιώσεις !
Ανοίξατε μία συσκευσία σε σακουλάκι και δεν καταναλώσατε όλο το περιεχόμενο; (π.χ.γαριδάκια, τσίπς ξηρούς καρπούς κ.λ.π.) κανένα πρόβλημα με αυτή θερμοκολλητική - συγκολλητική συσκευή ξαναφραγίστε αεροστεγώς εύκολα και απλά !
Στεγανοποιήστε σε πολυμπάγκ τα τρόφιμα κρατήστε την γεύση αναλλοίωτη και προστατέψτε τα απο την υγρασία και τα ανεπιθύμητα ζωύφια με αυτή την θερμοκολλητική συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος !
Ιδανική συγκολλητική συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος τροφίμων για το σπίτι, το εργαστήριο, την εξοχή, το κάμπινγκ κ.λ.π.

  • Σφραγίστε και αφήστε απ' έξω την υγρασία και τα ανεπιθύμητα ζωύφια από τα τρόφιμα σας αλλά και από τα προσωπικά σας αντικείμενα ! ! !
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί όσο αναφορά την χρήση της συσκευής, είναι ιδανική λύση για την κουζίνα, την εξοχή, για τον κήπο, για το κάμπινγκ, για το τροχόσπιτο, για την βάρκα, οπουδήποτε βρεθείτε και χρειαστείτε να σφραγίσετε αεροστεγώς τρόφιμα ή άλλα προσωπικά σας αντικείμενα η λύση είναι αυτή η συσκευή ! ! !
  • Διατηρείστε τα τρόφιμα φρέσκα για πολύ περισσότερο καιρό εξοικονομώντας παράλληλα χώρο στο ψυγείο σας.
  • Είναι εύκολη στη χρήση, απλώς τοποθετείστε το στόμιο οποιασδήποτε σακούλας πάνω στην ταινία θέρμανσης. Πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα.
  • Τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή με τις βεντούζες και την ταινία διπλής όψεως που διαθέτει στο πίσω μέρος μπορεί να κρεμαστεί στα ντουλάπια ή στον τοίχο.
  • Λειτουργεί χωρίς καλώδια με 6 απλές μπαταρίες τύπου ΑΑ που σας επιτρέπουν να κάνετε 300 σφραγίσματα.
  • Ιδανική συσκευή για το σπίτι, το εργαστήριο, τον εργασιακό χώρο, το κάμπινγκ.
  • Ευκολία και άνεση χρήσης.
  • Απαραίτητος εξοπλισμός για την κουζίνα και όχι μόνο ! ! !
  • Διαστάσεις: 23,1 x 3,2 x 7,2 cm.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Τρόπος Αποστολής Αναλυτικά Μεταφορικά
Courier (ACS ή ΕLTA Courier)

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ELTA Courier.

3.30 
Παραλαβή από το κατάστημα

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00