26385 Χρονόμετρο κουζίνας μηχανικό σε διάφορα σχέδια

LS100916
Τελική τιμή: 5.90 
1 εως 3 ημέρες
3.30 € με Courier (ACS ή ΕΛΤΑ Courier)
( Αλλάξτε Τρόπο Αποστολής )
+
Γρήγορη Αγορά

Αυτό το μηχανικό χρονόμετρο κουζίνας προσφέρεται σε πανέμορφα σχέδια όπως: Αυγό, ντομάτα, μήλο, λεμόνι και είναι ένα κόσμημα για την κουζίνα σας.
Το χρονόμετρο κουζίνας έχει την δυνατότητα χρονομέτρησης - ειδοποίησης από 1 - 60 λεπτά.
Ο τρόπος λειτουργίας στο μηχανικό χρονόμετρο κουζίνας είναι πολύ απλός, απλά στρέφετε το πάνω ημισφαίριο του δεξιά (όπως οι δείκτες του ρολογιού), ρυθμίζοντας τον χρόνο που θέλετε μέχρι και 60 λεπτά !
Όταν συμπληρωθεί ο χρόνος που έχετε ρυθμίσει θα ακουστεί ένα μηχανικό κουδούνισμα ειδοποίησης απο το χρονόμετρο κουζίνας.
Για τέλεια μαγειρέματα χωρίς τον κίνδυνο να κάψετε την κατσαρόλα σας !
Χρησιμοποιείστε το χρονόμετρο κουζίνας και για άλλες καθημερινές ανάγκες που δεν σχετίζονται απαραίτητα με την κουζίνα, όπως διδακτικά προγράμματα, εργαστήρια, παιχνίδια, γυμναστική και λοιπές υπενθυμίσεις.
Χρονόμετρο κουζίνας σε διάφορα σχέδια και δυνατότητα χρονομέτρησης μέχρι και 60 λεπτά.

  • Το στρέφετε δεξιόστροφα ρυθμίζοντας τον χρόνο που θέλετε μέχρι 60 λεπτά.
  • Μόλις περάσει ο χρόνος που έχετε ρυθμίσει θα ακουστεί ένα κουδούνισμα.
  • Χρονόμετρο κουζίνας διαθέσιμο και σε αυγό, ντομάτα, πράσινο μήλο, και λεμόνι εάν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο σημειώστε το στο πεδίο σχόλια της παραγγελίας σας, ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Τρόπος Αποστολής Αναλυτικά Μεταφορικά
Courier (ACS ή ΕΛΤΑ Courier)

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ΕΛΤΑ Courier.

3.30 
Παραλαβή από το κατάστημα.

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00