26495 Σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος ρούχων 80x130

LS102000
Τελική τιμή: 6.90 
1 εως 3 ημέρες
3.30 € με Courier (ACS ή ΕLTA Courier)
( Αλλάξτε Τρόπο Αποστολής )
+
Γρήγορη Αγορά

Αυτές οι σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος ρούχων - κουβερτών - παπλωμάτων είναι επαναχρησιμοποιούμενες και κερδίζετε το 75% του χώρου αποθήκευσης.
Τοποθετείστε ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα κ.λπ. μέσα στις επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος, κλείστε την σακούλα με τον μηχανισμό που διαθέτει, συνδέστε στην ειδική βαλβίδα την ηλεκτρική σκούπα και τραβήξτε τον αέρα, ο όγκος έχει μειωθεί στο 25% του αρχικού.
Με τις σακούλες αποθήκευσης κενού αέρος ρούχων - κουβερτών - παπλωμάτων, εκτός του ότι κερδίζετε χώρο παράλληλα τα προστατεύετε, από σκώρους, μυρωδιές, υγρασία, μούχλα κ.λπ.
Όταν τελειώσει η χειμερινή σεζόν βγάλτε το περιεχόμενο σε τέλεια κατάσταση, και τοποθετήστε εντός τα καλοκαιρινά σας, διότι οι σακούλες κενού αέρος είναι επαναχρησιμοποιούμενες για πολλά - πολλά χρόνια !
Σακούλες αποθήκευσης ρούχων σε κενό αέρος (80 Χ 130 cm) για μέγιστη εξοικονόμηση και οργάνωση των ρούχων σας στην ντουλάπα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο την αποτελεσματικότητα του προϊόντος !

  • 1 σακούλα μεγάλου μεγέθους 80 CM * 130 CM.
  • Δυνατότητα αποθήκευσης 1 παπλώματος, 2 κουβερτών και 4 μαξιλαριών σε μία σακούλα.
  • Χρησιμοποιήστε τις ειδικές σακούλες κενού αέρος για να αποθηκεύετε ρούχα, παπλώματα, μαξιλάρια, σεντόνια, κουρτίνες ή ό,τι άλλο θέλετε.
  • Προφυλάσσει από τη σκόνη, την υγρασία, το σκόρο.
  • Προφυλάσσει από την βρωμιά, την δυσοσμία, τα έντομα.
  • Χρήσιμο εργαλείο για τις νοικοκυρές που θέλουν να εξοικονομήσουν χώρο στις ντουλάπες τους.


Δείτε το βίντεο:

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Τρόπος Αποστολής Αναλυτικά Μεταφορικά
Courier (ACS ή ΕLTA Courier)

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ELTA Courier.

3.30 
Παραλαβή από το κατάστημα

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00