26594 Ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster

LS100491
Τελική τιμή: 11.90 
1 εως 3 ημέρες
3.30 € με Courier (ACS ή ΕLTA Courier)
( Αλλάξτε Τρόπο Αποστολής )
+
Γρήγορη Αγορά

Αυτό το ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster, θα γίνει το πλέον αγαπημένο αξεσουάρ της νοικοκυράς!
Ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster, λειτουργεί με μπαταρίες, γυρίζει και ξεσκονίζει με το πάτημα ενός κουμπιού!.
Το ηλεκτρικό ξεσκονιστήρι μπαταρίας go duster θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας στη βαρετή διαδικασία του ξεσκονίσματος, απλά πατήστε το κουμπί και η κεφαλή του αρχίζει να περιστρέφεται μαζεύοντας όλη τη σκόνη σε μερικά δευτερόλεπτα.
Ξεσκονίστε βιβλιοθήκες, ράφια, καλοριφέρ, κλιματιστικά, ντουλάπες, τραπέζια, καρέκλες, πληκτρολόγια κ.λ.π.
Έχει τρεις κεφαλές, μια μακριά, μια μεσαία και μια μίνι για λεπτομέρειες.
Όταν τελειώσετε απλά τινάξτε ή ξεπλύνετε την κεφαλή με λίγο νερό και αφήστε τη να στεγνώσει για να την ξανά χρησιμοποιήσετε.

Ευκολία και άνεση χρήσης.
Ποτέ άλλοτε το ξεσκόνισμα δεν ήταν διασκέδαση, ξεσκονίστε γρήγορα, απλά αλλά και αποτελεσματικά χωρίς να αφήνετε πίσω σας ίχνη σκόνης κ.λ.π.
Με την συσκευή αυτή δεν θα χρειάζεται να έχετε βρεγμένα και στεγνά πανάκια καθαρισμού για να περνάτε τις επιφάνειες δύο φορές, με το "Go Duster" θα εξολοθρεύσετε κάθε ίχνος σκόνης.
Ο "εξολοθρευτής" της σκόνης δεν θα πρέπει να λείπει από το "οπλοστάσιο" καθαρισμού καμίας νοικοκυράς.
Λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ.
Εργονομικός σχεδιασμός.
Με την λειτουργική αυτή συσκευή θα έχετε ελευθερία κινήσεων, θα μπορείτε να καθαρίσετε σημεία που πριν δεν μπορούσατε, π.χ. στενά ράφια, κ.λ.π.
Η απόλυτη λύση για ένα καθαρισμό ξεσκόνισμα του σπιτιού, του γραφείου, κ.λ.π. χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο.
Και όπως λέει και η λαϊκή ρήση, η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, γίνετε λοιπόν άρχοντες της καθαριότητας και τον χρόνο που κερδίζετε από το καθάρισμα αξιοποιήστε τον πιο αποτελεσματικά με τον οικογένεια σας π.χ σινεμά κ.λ.π.
Αναρωτιέστε ποια σημεία μπορείτε να καθαρίσετε με το "Go Duster"; εδώ είναι μερικά παραδείγματα: κορνίζες, στόρια, βάζα, διάφορες επιφάνειες, πάγκος κουζίνας, σιφινιέρα, ράφια, περβάζι, παράθυρα, τραπέζι, καρέκλες, βιβλιοθήκη, κ.λ.π.
Απαραίτητος εξοπλισμός για τους γονείς που δουλεύουν αρκετές ώρες και δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεσκονίσουν το σπίτι τους.
Στην συσκευασία περιέχονται: η έξυπνη συσκευή "Go Duster", 3 διαφορετικές κεφαλές καθαρισμού (μια μακριά, μια μεσαία και μια μίνι για λεπτομέρειες).

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Τρόπος Αποστολής Αναλυτικά Μεταφορικά
Courier (ACS ή ΕLTA Courier)

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ELTA Courier.

3.30 
Παραλαβή από το κατάστημα

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00