26665 Βάση στήριξης-organizer τηλεχειριστηρίων

LS103962
Τελική τιμή: 8.50 
1 εως 3 ημέρες
2.50 € με ACS ή ΕΛΤΑ Courier.
( Δείτε Εναλλακτικές )
+
Γρήγορη Αγορά

Αυτή η βάση στήριξης-organizer τηλεχειριστηρίων με εργονομικό σχεδιασμό και ευκολία χρήσης, θα δώσει μια όμορφη διακόσμηση και τάξη στον χώρο σας.

Το organizer τηλεχειριστηρίων με εργονομικό σχεδιασμό είναι ελαφρύ, δεν πιάνει χώρο και θα έχετε σε ένα μέρος όλα σας τα τηλεχειριστήρια.

Η βάση στήριξης τηλεχειριστηρίων με μοντέρνα σχεδίαση έχει 4 θέσεις για να αποθηκεύσετε τα τηλεχειριστήρια που έχετε (βίντεο, τηλεόρασης, αποκωδικοποιητή, στερεοφωνικού κ.λ.π.).

Η βάση στήριξης τηλεχειριστηρίων αποτελεί ιδανική λύση για όσους έχουν πολλά τηλεκοντρόλ και δεν θέλουν να χάνουν χρόνο προσπαθώντας να τα βρουν μέσα στο σπίτι διότι τώρα, θα τα έχετε όλα μαζί τακτοποιημένα και θα ξέρετε που να τα βρείτε.

Τοποθετήστε τη δίπλα στον καναπέ, στο κομοδίνο, στο τραπέζι του σαλονιού σας και με μία κίνηση επιλέγετε όποιο τηλεχειριστήριο θέλετε.

Οργανώστε τα τηλεχειριστήρια σας σε αυτή την όμορφη βάση.

Ένα όμορφο stand για να τοποθετήσετε τα control από τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας .

Μεταλλικό stand με εργονομικό σχεδιασμό, δώστε στυλ και τάξη στον χώρο.

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων που έχετε στο σπίτι σας,χωρίς να σας περιορίζει το χρώμα του stand καθόλου.

Διαστάσεις: 19 εκ. x 8 εκ. x 5 εκ.

Ευκολία χρήσης, τοποθετήστε δίπλα στον καναπέ το μεταλλικό stand και με μία κίνηση επιλέγετε όποιο τηλεκοντρόλ εσείς χρειάζεστε, τόσο απλά και με πρακτικό τρόπο.

Ιδανικό για ηλικιωμένους αλλά και για τους λάτρεις της τεχνολογίας κ.λ.π.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Μεταφορική Αναλυτικά Μεταφορικά
ACS ή ΕΛΤΑ Courier.

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ΕΛΤΑ Courier.

2.50 
Παραλαβή από το κατάστημα.

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00