26611 Πολυεργαλείο ninja 18 σε 1 σε σχήμα πιστωτικής κάρτας

LS103931
Τελική τιμή: 6.90 
1 εως 3 ημέρες
2.50 € με ACS ή ΕΛΤΑ Courier.
( Δείτε Εναλλακτικές )
+
Γρήγορη Αγορά

Αυτό το πολυεργαλείο Ninja 18 σε 1 είναι εμπνευσμένο από τις πολεμικές τέχνες των Ninja, και είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές μάχες της ζωής!

Το Ninja πολυεργαλείο 18 σε 1 έχει το σχήμα και μέγεθος πιστωτικής κάρτας, δημιουργήθηκε για να το έχετε πάντα μαζί σας και να δώσει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις της καθημερινότητας σε ανθρώπους δραστήριους, μαχητές, survivor, στρατιωτικούς, προσκόπους κ.λ.π.

Η κάρτα πολυεργαλείο Ninja 18 σε 1 θα σας ξεμπλοκάρει από καταστάσεις όπου όλες οι υπόλοιπες δεν μπορούν, δεν έχει πιστωτικό όριο, δεν ανήκει σε κανένα πιστωτικό ίδρυμα είναι όλη δική σας και φυσικά δεν έχει ημερομηνία λήξης!

Κατασκευασμένο από ατσάλι που έχει 4 φορές επεξεργασθεί, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο έτοιμο να το χειριστεί ο υπέρτατος πολεμιστής Shinobi.

Ενσωματώνει έξυπνα εργαλεία για κάλυψη 18 αναγκών όπως:

Εξάγωνα κλειδιά, ανοιχτήρι για κονσέρβες, εργαλείο για να καθαρίζετε τα φρούτα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, χάρακας, χαρτοκόπτης, ανοιχτήρι για κουτιά, βάση για να στέκεται το τηλέφωνό σας, κατσαβίδι κ.λ.π.

Η κάρτα αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα λεπτό αλλά τρομερά χρήσιμο πολυεργαλείο.

Το μόνο που χρειάζεται να την έχετε στο πορτοφόλι σας μαζί με τις υπόλοιπες πιστωτικές σας κάρτες.

Για παν ενδεχόμενο και κατάσταση από στιγμές όπου μπορεί να χρειασθεί να μοντάρετε κάτι μόνοι σας μέχρι ν΄ανοίξετε την κονσέρβα του φαγητού σας.

Διακριτικό, ακίνδυνο εργονομικό και βέβαια πολύ πρακτικό πολυεργαλείο αποτελεί ένα τρομερά χρήσιμο αξεσουάρ για όλους.

Σχεδιασμένο με πανέξυπνο τρόπο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας χωρά άνετα στο πορτοφόλι σας.

Έτσι είτε θέλετε κάτι να ξεβιδώσετε, να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας, ή ακόμη χρειάζεστε μια κομψή βάση στήριξης του αγαπημένου σας smartphone, ή να ανοίξετε μία κονσέρβα, μην πανικοβάλλεστε αρκεί στο πορτοφόλι σας να έχετε την κυριολεκτικά "σωτήρια" κάρτα.

Ένας λείος και ευκίνητος κρυφός αριστοτέχνης.

Σχεδόν θα ξεχάσετε ότι είναι εκεί, παραμονεύοντας σιωπηλά στις σκιές του πορτοφολιού σας, περιμένοντας να ξεπροβάλλει όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Φυσικά δεν διπλώνεται στα δύο για να το πετάξετε σαν θανατηφόρο αστέρι του Ninja ενώ δεν συμπεριλαμβάνει το καφέ δερμάτινο πορτοφόλι της φωτογραφίας!

Χαρακτηριστικά:

• Τα εργαλεία συμπεριλαμβάνουν εξάγωνα κλειδιά, ανοιχτήρι για κονσέρβες / εργαλείο για να καθαρίζετε τα φρούτα, ανοιχτήρι μπουκαλιών, χάρακας, χαρτοκόπτης, ανοιχτήρι για κουτιά, βάση για να στέκεται το τηλέφωνό σας και κατσαβίδι.

• Θα ταιριάξει εύκολα μέσα σε κάθε συνηθισμένο πορτοφόλι αφού έχει το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας

• Δεν πρέπει να λείπει απο κανένα πορτοφόλι.

• Διαστάσεις: 8,5 x 5,5 x 0,2 εκ.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
Μεταφορική Αναλυτικά Μεταφορικά
ACS ή ΕΛΤΑ Courier.

Παράδοση της παραγγελίας σας άμεσα σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιλέγοντας ανάλογα με την περιοχή παράδοσης, είτε με την ACS Courier είτε με τα ΕΛΤΑ Courier.

2.50 
Παραλαβή από το κατάστημα.

Στην διεύθυνση: Κάδμου 5, Περιστέρι Αττικής με ΤΚ12136. Μετά την λήψη της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

0.00 
  Message Us